CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
PLATGES > PASSEIG MARÍTIM

Canet disposa d’un ampli i llarg balcó a primera línia de mar. El Passeig Marítim recórrer la façana litoral enllaçant amb la població veïna d’Arenys de Mar. És un excel·lent lloc per descansar, caminar o fer esport.

Tot ell està acompanyat de palmeres i arbres que donen una bona ombra a l’estiu i que fan del passeig, un dels indrets més agradables per caminar, anar en bicicleta, descansar, xerrar o simplement badar contemplant i gaudint dels colors i de la brisa del mar mediterrani.

Passant el pont de fusta, que permet travessar la riera Sant Domènec, trobem l’escultura de Neptú sortint de la Mediterrània que entronca la natura amb la cultura i la tradició mediterrània. A la part est del passeig marítim hi ha delimitada una àrea de protecció de la vegetació autòctona del litoral català, amb plantes pròpies de dunes com el fonoll marí, el rave de mar, el cascall marí o l’atzavara, amb la finalitat de conservar la vegetació i els espais naturals de les platges del nostre litoral.

Al passeig també hi ha instal·lat diferents espais infantils de jocs, així com un espai lúdic per a la gent gran, que permet fer tota mena d’exercicis: de dits, de cames, braços, canells, agilitat i equilibri, pensat per treballar les facultats físiques i sensorials. El circuit de salut el pot fer tothom. És un espai familiar, ja que hi poden anar petits i grans, però està pensat bàsicament per a la gent més gran. El circuit de salut per a la gent gran, el trobarem a l’alçada de l’Esplai.

Cada dia i durant tot l’any, al passeig Marítim de Canet hi ha esportistes que, individualment o amb els seus clubs, fan preparació física. També hi podem veure canetencs a nivell particular que aprofiten aquest espai per fer una mica d’esport i practicar hàbits saludables. Al passeig, hi trobarem també un circuit d’exercici físic, amb sis aparells instal·lats per fer exercici, i al llarg de tot el passeig, des de l’espigó fins al capdamunt, just davant l’Hospital residència Guillem Mas. Consisteixen en una escala horitzontal, escalons per fer graons, barres paral·leles, banc d’abdominals i barra per fer estiraments.

El passeig Marítim és un espai que es gaudeix tot l’any, passejant a l’hivern, durant aquells matins de diumenge freds però assolellats, a primera hora de cada matí i del vespre, on es creuen petits grups de gent, grans i joves que caminen o practiquen esport, veïns que van en bicicleta, famílies que passegen i infants que juguen amb la sorra o s’enfilen per la caseta de fusta del parc infantil,... i a la primavera, cap a l’abril o maig, que comencen a sovintejar els banyistes a la platja atrets pels més de dos quilòmetres de longitud i dels serveis que s’ofereixen... i a l’estiu, l’època de l’any més concorregut, on el bullici de la gent es barreja amb les festes, els concerts, l’oferta gastronòmica, d’oci i de lleure i amb les guinguetes instal·lades, oferint-nos un mar de sensacions i degustacions mediterrànies.
 

 


Ajuntament de Canet de Mar

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
canet.turisme@canetdemar.cat