CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
PATRIMONI > ALTRES VISITES GUIADES > TALLER DE VITRALLS ARTÍSTICS
 
L'artesania lligada a un ofici ha estat sempre tret característic del nostre poble. Des del 1989, a Canet hi ha un taller de vitralls modernistes que du a terme tant treballs de restauració com d'obra nova per tota Catalunya i fins i tot fora d'aquí.

Ara, l'Ajuntament i el taller Estralls, ofereixen la posibilitat de visitar el taller de vitralls modernistes i poder completar així les diferents rutes culturals i turístiques que es poden fer a Canet de Mar.

A Estralls podreu veure el taller de confecció de vitralls emplomats, que és una tècnica tradicional i us explicaran la història del vidre i el vitrall, fent menció especial al vitrall modernista. Hi podreu veure algunes rèpliques de treballs realitzats, així com les eines i la matèria primera que s´utilitza.

A més a més de treballs duts a terme per a cases particulars, els artesans d'Estralls, han restaurat i realitzat els vitralls de la creueria de la Parròquia, de l´Escola Universitària Tècnica de Teixits de Punt, del Santuari de la Misericòrdia, del Castell de Santa Florentina o de la Casa Roura.

La visita al taller dura 30 minuts i té un cost de 3 euros per persona. S'adreça tant al públic en general com a escoles i grups. El nombre mínim per fer la visita és de 10 persones i el màxim és de 20 persones. Podeu contactar-hi directament o fer reserva a través de la Casa museu Domènech i Montaner.

Taller Estralls
Tel. 667 47 16 95
vitrallscanet@gmail.com
www.estralls.com

 

 


Ajuntament de Canet de Mar     European Region of Gastronomy

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
canet.turisme@canetdemar.cat