CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
PATRIMONI > ALTRES VISITES GUIADES > CASTELL SANTA FLORENTINA

Els inicis com a Domus de Canet apareixen documentats ja el segle XI. El S XVI s’incorpora el llinatge "de Montaner" descendència que es manté fins a l’actualitat. A la fi del segle XIX, Ramon de Montaner i Vila, encarrega al seu nebot l’arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner la restauració de la Domus i la seva ampliació. L’arquitecte hi projectà un ampli programa d’eclosió modernista:  vidrieres, ceràmiques, ferro forjat i escultures. El 1988, el Castell de Santa Florentina va ser declarat Bé Cultural d'interès nacional.

Visita guiada amb reserva i inscripció prèvia, al castell de Santa Florentina, al llarg de tot l'any (de dilluns a dissabte).

Es pot visitar de dimarts a dissabte al llarg de tot l'any, Avui en dia està habitat i el seu ús és privat, per la qual cosa només es pot accedir al recinte si ja tenen les entrades per la visita. Les entrades es compren on line : castelldesantaflorentina.com

Es fa un recorregut guiat per l’interior del Castell, els seus exteriors, pati d'armes, salons, alcoves, celler, etc. tot coneixent la seva història i curiositats.

El Castell de Santa Florentina està avui dia habitat i és d’ús privat. Les visites guiades al Castell de Santa Florentina es fan amb reserva i inscripció prèvia, al llarg de tot l’any (de dilluns a dissabte).

Tenen una durada aproximada d'una hora i mitja i el preu per adults és de 12€ per persona (nens gratuït fins als 14 anys). Preus especials per a grups i escoles.

El punt de trobada és a l'entrada del recinte del castell. Hi ha un aparcament gratuït al costat de l'entrada del castell, al qual s'accedeix per la riera Dr. Marià Serra, seguint el camí de sorra que comença just quan acaba el tram asfaltat de la riera.

 


Ajuntament de Canet de Mar     European Region of Gastronomy

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
canet.turisme@canetdemar.cat