CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
FIRES > FIRA MODERNISTA

Benvinguts i benvingudes a la 12a Fira Mercat Modernista

Benvinguts a l'ESTRENA de la dotzena edició de la Fira Modernista, aquella Fira que va començar l'Associació de Comerciants i que any rere any es consolida com el cap de setmana en què Canet de Mar, es vesteix de Gala. Acabada d'arribar com a Regidora de l'Àrea de Promoció Econòmica, Consum i Turisme a Canet de Mar, agafo el relleu per presentar-vos la programació d'aquest nou capítol.

Enguany trobareu una Fira dedicada al CINEMA Modernista com a eix vertebrador de la Fira. I fent servir el paral·lelisme, diria que fins ara, jo era espectadora i ara sóc al "backstage", entre bambolines, i us puc ben assegurar que hi ha un gran muntatge preparat!

El que aquest cap de setmana podreu trobar en el nostre municipi, és el resultat de molts mesos de dedicació i producció de tècnics i auxiliars que ens han preparat un guió ple d'activitats. Sense oblidar i agrair a tots els "Extres" que amb el seu "atrezzo" decoren l'escenari i ens traslladen a l'època del modernisme. El millor de tot és que sereu vosaltres, el públic, qui triarà com comença i quin és el final l!

Prepareu-vos per fer un recorregut pensat per a tots els públics: Cercaviles, Concerts, Tallers, Parades d'artesans, Gimcanes, Titelles, Visites teatralitzades, Rutes pels espais més emblemàtics, Música, Dansa, Tastets i Degustacions us esperen arreu.

Es fa amb el goig i nervis de l'estrena, per què volem oferir el millor espectacle, lluir el nostre patrimoni i la nostra història, perquè ens en sentim orgullosos. I que perduri en la memòria el record que us ho vàreu passar de Cine, passejant per la Fira Modernista!

Afanyeu-vos, estem rodant i vosaltres en sou els protagonistes. Gaudiu de l'ocasió i si us agrada... torneu perquè us esperem l'any que ve amb més sorpreses, LA SAGA CONTINUA!

 


Ajuntament de Canet de Mar    

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
canet.turisme@canetdemar.cat