CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
COMPRAR > PRODUCTES LOCALS

L’oferta comercial que ofereix Canet de Mar és molt àmplia, tant pel que fa a la varietat com al preu.

La zona comercial de la vila es localitza al centre històric, especialment en els grans eixos comercials de la riera Gavarra i la riera Buscarons. Però tampoc es pot obviar la presència  d’altres zones amb forta implantació del comerç com la plaça 11 de Setembre o can Salat Busquets. Un altre punt significatiu és la plaça Mercat, a la fi de la riera Buscarons. A dins d’aquest recinte comercial construït el 1932 s’hi troben parades de tot tipus d’aliments, especialment de fruites i verdures, carn i peix. A més a més, el dimecres hi ha mercat als voltants de la plaça.

Podeu adquirir vitralls dolços creats pel Gremi de Pastissers com a homenatge a Lluís Domènech i Montaner i la maduixa del Maresme fruita de temporada i cultivada al mateix territori, a banda dels productes d'horta de temporada. Darrerament ha nascut un nou producte local, el Griu de Canet.

 

VITRALLS DE CANET

Vitrall modernista dolç, símbol d’identitat de Canet de Mar, tot fent homenatge al nostre més il·lustre canetenc, Lluís Domènech i Montaner. Una idea del Gremi de Pastissers de Canet.

Un art endolcit per a un producte a base de massa de pasta de te amb gelatina de colors, que aporta una il·lusió òptica a qui el degusta. Disponible tot l’any. Es pot trobar a les diferents pastisseries del municipi.

  Vitralls
 

MADUIXA DEL MARESME

Fruita de color vermell amb puntejades groguenques i aroma intens, preuada per la seva dolçor i polpa carnosa. Tendeix a desenvolupar-se en terrenys arenosos amb pendent i bona capacitat de drenatge, característic del relleu maresmenc.

Producte de temporada (març-agost). Es comercialitza principalment a les fruiteries i verduleries del nostre poble, a la cooperativa agrícola i a la Plaça Mercat.

  Maduixes
 

EL GRIU DE CANET

El Griu arriba amb la idea de reforçar i ampliar el ventall de productes en referència al Modernisme del nostre poble. És una peça molt emblemàtica de Ll. Domènech i Montaner a Canet. El Griu és un animal mitològic, meitat àliga i meitat lleó i el trobem representat en multitud d'elements de l'obra del nostre il·lustre arquitecte.

La Pastisseria Campassol, pastisseria artesanal des de 1953 a Canet de Mar, ha creat aquest torró o bombó, elaborat amb xocolata bittra al 70%, i farcit d'un trufat als cítrics. Un record de Canet que us delectarà el paladar!

  Maduixes

 

 


Ajuntament de Canet de Mar     European Region of Gastronomy

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
canet.turisme@canetdemar.cat