CAT  |  ESP  |  ENG  |  FRA
ACTIVITATS > Jornades gastronòmiques de la maduixa de la Vallalta al Maresme
Jornades gastronòmiques de la maduixa de la Vallalta al Maresme

Les maduixes del Maresme. Temporalitat abril-maig-juny

Les maduixes del Maresme es caracteritzen per un color vermell intens, un sabor molt dolç amb un punt d’acidesa, una textura carnosa i una agradable aroma.

Aquesta fruita tendeix a desenvolupar-se en terrenys arenosos amb pendent i bona capacitat de drenatge. La maduixa ara es recol·lecta pràcticament durant tot l’any, però la seva màxima producció és en el mes de maig.

Fruita molt abundant en vitamina C, amb una important acció antioxidant, intervé en la formació de col·lagen, ossos i dents i afavoreix l’absorció del ferro dels aliments. L’àcid fòlic contribueix a la producció de glòbuls vermells i blancs i la formació d’anticossos.

Jonades gastronòmiques de la Maduixa de la Vallalta al Maresme, del 22 d’abril al 29 de maig de 2016.

Consultar el programa aquí

Ajuntament de Canet de Mar     European Region of Gastronomy

© Ajuntament de Canet de Mar | Avís legal | Crèdits
Costa Barcelona + Catalunya Turisme

Costa Barcelona Maresme (Consorci de Promoció Turística Maresme)
SEGUEIX-NOS A:

   Facebook Canet de Mar Facebook
   Twitter Canet de Mar Twitter
   Instagram Canet de Mar Instagram
OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA

Casa museu Ll. Domènech i Montaner
Xamfrà Rieres Buscarons i Gavarra
08360 Canet de Mar. Barcelona
Tel. +34 93 794 08 98
turisme@canetdemar.cat